Salade met paddestoelen en Streaky Bacon

Bereidingswijze:
Maak de paddestoelen schoon en snijd ze in plakjes. Maak de krulandijvie schoon en scheur de bladeren in kleine stukjes. Verdeel dit over 4 bordjes. Bak onder voortdurend omscheppen,de paddestoelen in boter tot ze wat kleur hebben(6 min.) Laat op het laatst de streaky bacon even mee bakken.Schep de paddenstoelen uit de pan en houd ze apart. Voeg aan het restje boter 3 theelepels kruidenazijn, 2 theelepels fijne mosterd en wat zout en peper toe. Roer alles goed. Sprenkel de lauwe dressing over de andijviebedjes. Schep er daarna de paddenstoelen op en strooi de reepjes streaky bacon er over. Garneer de salade met parten (ontvelde) tomaat. Geef er warm knapperig stokbrood en kruidenboter bij.

Ingredi├źnten:
300 gr . mergelchampignons, 200 gr . oesterzwammen, 200 gr. shii-take, 160 gr. Streaky Bacon, 3 theelepels kruidenazijn, 2 theelepels fijne mosterd, zout, peper, krulandijvie, ontvelde tomaten

´╗┐

Aantal personen: 4