Hartige pizza met salami en Streaky Bacon

Bereidingswijze:
De paprika schoonmaken en ontdoen van vruchtvlees. Het teentje knoflook persen en met de tomatenpuree en de gepelde tomaten vermengen. De champignons schoonmaken en in schijfjes snijden. De tomatenpasta gelijkmatig over de bodem verdelen. Salami, streaky bacon,  paprika, champignons en olijven verdelen en met zout, peper, basilicum en oregano bestrooien. Dan de kaas er bovenop. De pizza 20 tot 25 minuten in een 220 ┬░C oven laten bakken.

Ingredi├źnten:
grote pizzabodem, 150 gr goudsalami,120 gr Streaky Bacon, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 teentje knoflook 100 gr tomatenpuree, 4 gepelde tomaten, 100 gr champignons 100 gr met paprika gevulde olijven, 50 gram zwarte olijven, vers gemalen peper, basilicum, oregano, 200 gram geraspte kaas.

Aantal personen: 2