Veel gestelde vragen

Zitten er allergenen zoals gluten en lactose in de Streaky Bacon?
Nee, er zitten geen allergenen in de Streaky Bacon. Wel wordt Streaky Bacon gemaakt in een fabriek waar ook gewerkt wordt met soja houdende producten. Bij de productinformatie vind je alle informatie over ingrediƫnten en voedingswaarden.

Wat is de houdbaarheid van Streaky Bacon na opening van de verpakking?
Na openen van de verpakking zijn de producten 5 dagen houdbaar,mits de houdbaarheidsdatum in deze tijd niet verstrijkt en  ze in de koelkast bewaard worden.

Kan Streaky Bacon na verstrijken van de houdbaarheidsdatum nog geconsumeerd worden?
Streaky Bacon voldoet aan onze strenge kwaliteitseisen tot aan de houdbaarheidsdatum. Daarna kunnen we de productkwaliteit niet meer garanderen.

Waar kan ik Streaky Bacon kopen?
Streaky Bacon is te koop bij diverse supermarktketens en groothandels. Kijk hier of Streaky Bacon ook bij jou supermarkt keten te koop is.

Hoe kan ik Streaky Bacon opwarmen?
Je kunt Streaky Bacon opwarmen in de koekenpan, de oven of magnetron. het verpakkingschaaltje is niet geschikt voor oven of magnetron, gebruik een eigen (geschikt) schaaltje voor opwarmen.

Is Streaky Bacon ook koud te consumeren?
Ja Streaky Bacon is klaar om direct te consumeren. Lekker op een broodje of zo als hartige snack.

Wat zijn E-nummers?
Hulpstoffen die door de Europese Unie zijn toegelaten en goedgekeurd krijgen een E-nummer. Het gaat vooral om stoffen die in de natuur voorkomen.