Streaky Bacon

Streaky Bacon is lekker krokant gebakken mager ontbijtspek. Het ontbijtspek wordt op ambachtelijke wijze met de hand gezouten. Het zout krijgt de tijd om lekker in het vlees te trekken. Waardoor het goed op smaak komt maar toch niet te zout is. Daarna wordt het ontbijtspek gedroogd en op beukenhoutsnippers gerookt. hierdoor wordt het ontbijtspek nog lekkerder. Als laatste wordt het ontbijtspek in klimaatkamers gehangen waar het nog verder door kan rijpen. Zo krijg je het beste ontbijtspek volgens origineel recept!

Het ontbijtspek wordt door ons in dunne plakjes gesneden. Om vervolgens in hete lucht ovens (geen frituurvet!), plakje voor plakje afgebakken te worden. Als resultaat heb je een heerlijk gebakken plakje ontbijtspek dat je meteen kunt eten of even kunt opwarmen. En omdat het zo lekker smaakt verpakken wij onze streaky bacon onder het merk Gourmande (fijnproever).

Vernieuwde verpakking

Streaky Bacon Maaltijdverrijkers

Naast de heerlijke Gourmande Streaky Bacon Naturel hebben we Maaltijdverrijkers ontwikkeld. De Maaltijdverrijkers zijn door hun formaat ideaal voor met name salades, stamppotten en sauzen. Ze zijn ook super makkelijk op pizza's of in pannekoeken te gebruiken.

Gourmande Streaky Bacon  Maaltijdverrijkers zijn er in twee varianten:

- Flakes lekker bros gebakken ontbijtspek in postzegel formaat
- Strips lekker bros gebakken ontbijtspek reepjes